Vi ønsker velkommen til fasilitator Kristjan Kristjansson

04/16/2015 | By Lene Larsen

This post originally appeared on blog.up.co


Kristjan er en dreven foredragsholder, som har snakket vidt og bredt i offentlighet om entreprenørskap, projektstyring og forretningsmodeller. Han har også vært involvert i kursing av gründere på University of Iceland, Bifrost Universitet og Reykjavik Universitet.

[caption id="attachment_27526" align="alignnone" width="950"]Kristjan Kristjansson Kristjan Kristjansson er vårens Startup Weekend Education fasilitator i Bergen. Velkommen![/caption]

Kristian er en engasjert type, og sitter i styret i flere mindre gründerbedrifter på Island, i tilegg til Icelandic Water Holdings, som distribuerer naturlig, deilig vann fra Island i store deler av Nord-Amerika, Europa og Asia.

Om han er en gründer? Javisst! Kristjan har startet to små bedrifter selv, hvor den første var lite å skryte av, ifølge Kristjan selv. Det neste selskapet han startet er i dag en reiselivsbedrift som selger aske fra vulkanen Eyjafjallajökull på Island.

Vi gleder oss til å la Kristjan ta ordet under denne vårens Startup Weekend Education, som holdes i DNB sine lokaler i Solheimsviken, Bergen.

Er du påmeldt? Hvis ikke, følg linken under:

https://bergensw.eventbrite.com/


×