Takk til våre mentorer og dommere.

04/26/2015 | By Lene Larsen

This post originally appeared on blog.up.co


Tusen takk til alle våre frivillige på denne helgens Startup Weekend Education. Vi vil og gi en spesiell takk til alle mentorer og dommere som har gitt oss sin tid og engasjement til hjelp og glede for alle deltakerene. Tusen takk til dere alle.

Les mer om arrangementet her. 


Christer Gundersen, ndla

Christer Gundersen

CTO at NDLA

Christer Gundersen er en tech-entusiast som elsker lukt av bål og nydelig landskap. Christer jobber for Norsk Digital Læringsarena og har sin fokus på utvikling av åpne ressurser for undervisning og gratisprogrammer. Christer er lidenskapelig interessert i å dele kunnskap og ideer.


ida nerbø

Ida Nerbø

Konsulent og gründer

Ida Nerbø er en kreativ konsulent og bedriftsutvikler. Hun har prosjekter og workshops for gründere og andre forretningsfolk og hjelper dem å utvikle deres forretningskonsept.


truls pettersen

Truls Pettersen

Bankmann

Assistant General Manager - Account Officer, SME at DNB.


sylvelin gunnarson

Sylvelin Gunnarson

Banksjef, DNB Bedrift

Gunnarson er banksjef i DNB Bedrift og sitter i Divisjonsledelsen på Vestlandet. Medlem av Storbyrådet for DNB i Bergen. Hun er utdannet ved Bankakademiet og har diverse kurs fra NHH. De siste 25 årene har hun hatt lederjobber innen privat- og bedriftsmarkedet.


pål frønsdal

Pål Frønsdal

COO @ ndla

Pål Frønsdal er en gründerentusiast med sterkt engasjement for naturen og for læring. Han har og lidenskap for entreprenørskap og utvikling av gode ledere. Pål eier firmaet S-P-O-R-, et konsept som bygger på å bruke naturen som klasserom. Han er COO hos Norsk Digital Læringsarena og har sin fokus på utvikling og optimalisering av læringsressurser innen videregående utdanning i Norge


bård krabbedal

Bård Krabbedal

DNB

Jobber i dag som kundeansvarlig i bedriftsmarkedet i DNB. Hovedsaklig med oppgaver bestående av finansiering av boligprosjekter, næringsbygg samt driftskreditter, garantier og oppfølging av kundeportefølje.×